dimecres, 30 de gener del 2013

8,1 milions de fiança per a Urdangarin i el seu ex-soci Diego Torres

El jutge ha donat un termini de 5 dies per fer efectiu el pagament de la quantitat en concepte de fiança solidària de responsabilitat civil.

Pel fet de tractar-se d'una fiança solidària tant Iñaki Urdangarín com Diego Torres hi han de fer front de
manera conjunta, sense que impliqui això cap percentatge fixat per un i altre. En el cas que no paguin aquests doblers abans dels 5 dies estipulats, se'ls embargaran béns per aquest valor.

El jutge ha deixat clar que els convenis de col·laboració subscrits amb les diferents administracions "no foren altra cosa que la forma arbitrària de vestir el sant" i que la seva finalitat era "amb un total abús de poder, beneficiar l'entiat i en aquest cas el més il·lustre dels seus membres: el senyor Urdangarin", per això ha considerat els convenis són nuls.
També, fent referència als congressos organitzats per l'Institut Noos, ha afirmat que "No responien a cap interès o necessitat públics".

Així i tot esmentar que la resolució del jutge no és ferma, i contra ella s'escau un recurs de reforma davant el mateix magistrat en el termini de tres dies, i d'apel·lació davant l'Audiència de les Illes Balears en un termini de cinc dies.

A continuació podeu veure la noticia als informatius territorials de TVE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada