dissabte, 19 d’abril del 2014

Bauzá intenta manipular (una altra vegada) als pares i docents des dels micròfons de IB3 radio

No és cap secret que la radio i televisió publica de les Illes Balears és una eina de propaganda del Govern den Bauzá i la seva quadrilla.
Benet Oliver i Àngela Seguí, els presentadors de "El Faristol"
Però si haguéssim de triar un programa en concret conegut pel seu afany manipulador i les seves ànsies
d'atac a tot lo que no faci olor al partit dels seus "amos" de ben segur escolliríem El Faristol.

Com bé sabreu, des dels microfons d'aquest programa s'ha atacat continuament el sector educatiu: Pares, mestres, sindicats, alumnes i tota classe d'associacions han estat els destinataris una vegada i una altra de tota casta de menyspreus, insults i faltes de respecte.

Tot just ahir el presentador Benet Oliver, feia us del seu altaveu mediàtic per afirmar que professors haurien repartit a tots els alumnes dels centres de Son Ferrer de Calvià i al Sureda i blanes de Ciutat, un còmic que feia referència a la política del Partido Popular a les Illes i de la influència i pressió dels seus amics del Circulo Balear pel que fa a la línia seguida en contra del sector educatiu.

Tot seguit donà pas a una entrevista amb Jaume Ribas president de COAPA Balears, a on el president de l'associació li va rebatre totes les mentides a les que havia fet esment i a més el va deixar en evidència fent referència a la manipulació que feien des del seu programa envers la realitat.
Aquí us deixam l'entrevista, podreu notar que està editada i se'n han eliminat els anuncis. No us la perdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada